Echoes Of Eternity - The Forgotten Goddess

[2007][Nuclear Blast]

Det här var enformigt. Det här var fruktansvärt enformigt. Det var så enformigt som om jag skulle skriva min recension så här, utan minsta struktur eller egentlig skillnad i innebörd mellan meningarna. Som om jag sakta skulle söva ner er genom att upprepa hur enformig jag tycker att den här plattan är. Jag kan visserligen skriva det på klanderfri svenska, men ändå lika enformigt och innehållslöst.

Genren är goth, utan särskild tyngd, svärta eller stämning inbakad. Så frågan är om det är goth i alla fall… Francine Boucher har en vacker röst, men var är passionen, känslan och lidandet? Sen är jag urbota trött på alla nya band som tror att de har kommit på något unikt, fast de låter precis som alla andra i den trendiga genren. Jag måste få citera bandets biografi: "Her voice combined with aggressive metal riffs, double bass drumming and old-school guitar solos create something entirely unique in the metal scene today."

Och när jag ändå citerar: "In 2207 Echoes Of Eternity will release their debut album "The Forgotten Goddess"" Ja, det hade kanske varit bättre att vänta till dess. Nej, jag ger upp. Det här är smörja.Betyg: 3/10

David Bergström


<< Tillbaka till Skivrecensionerna